Horsto Bouw Ommen

Van Ruisdaelstraat 5
7731 SW Ommen

Tel: (0529) 45 16 19

Over ons

Het team van Horsto Bouw

Het team van Horsto Bouw bestaat uit dynamische specialistische vakmensen met een jarenlange ervaring. Zij zijn het visitekaart van het bedrijf. Door de ervaring met verschillende projecten in de bouw kan dit team uw plannen verwezenlijken vanaf het ontwerp en advies tot aan de voorbereiding en uitvoering.

De collega’s, die het werk uitvoeren, zijn veelzijdig en hebben ervaring met traditionele en nieuwe duurzame bouwmethoden. Deze veelzijdigheid komt goed van pas bij technische verbouwingen.

Voor diverse onderdelen hoeven we als bedrijf geen anderen in te schakelen. Dit betekent minder tijdsverlies, minder kans op miscommunicatie en een vast aanspreekpunt op de bouw. Per project wordt gekeken naar de specifieke kwaliteiten van onze vakmensen. Dit zorgt voor een optimale kwaliteit van uw bouwproject.

De meeste werknemers zijn al lange tijd bij ons in dienst. Ook streven we naar een duurzame samenwerking met onze leveranciers en onderaannemers. Wij weten dus wie we bij onze klanten in huis halen.